Inloggen starter

Uw starter ID:

Wacthwoord:

De ondernemersscan
Neem contact met mij op

Werkwijze en tarieven

 

Bij het starten van uw eigen onderneming krijgt u met verschillende fases te maken. Iedere fase vraagt weer om andere vaardigheden.

Als u zich aan het orienteren bent of zelfs al concrete ondernemersplannen heeft, dan kunt u bij het Ondernemersstartpunt terecht voor een adviesgesprek of een gratis quikscan.

Thema's als huisvesting, de verschillende rechtsvormen, de financiele administratie, benodigde vergunningen, marktonderzoek, verzekeringen, belastingen en natuurlijk het schrijven van een ondernemingsplan worden in zo'n adviesgesprek besproken. Ook als u vanuit een uitkeringssituatie een onderneming wilt starten, kan het Ondernemersstartpunt u informeren over de diverse subsidiemogelijkheden.

In vervolgfases van uw onderneming kunt u te maken krijgen met zaken als productontwikkeling en promotie of personeelsbeleid. Ook hiervoor biedt het Ondernemersstartpunt een boeiend programma aan activiteiten. Het Ondernemersstartpunt organiseert regelmatig cursussen en seminars, waar u uw ondernemersvaardigheden op het gebied van onderwerpen die voor uw onderneming van belang zijn, verder kunt ontwikkelen!

 

Tarieven Ondernemersstartpunt:

 

U kunt bij het Ondernemersstartpunt altijd terrecht voor een gratis intakegesprek, waar aan de hand van een quickscan een behoefte inventarisatie wordt opgesteld.Na het afronden van de scan heeft u inzicht gekregen in de zaken die nog geregeld moeten worden. Het Ondernemersstartpunt kan u hierbij ondersteunen en begeleiden voor, tijdens en na de start.

 

Voor deze trajecten maakt het Ondernemersstartpunt gebruik van abonnementen. Natuurlijk zijn incidentele afspraken ook mogelijk.

 

 

Afhankelijk van de intensiteit van het traject biedt het Ondernemersstartpunt de volgende abonnementen aan:

 Abonnement 1

  • 4 contactmomenten per maand € 175,--

Abonnement 2

  • 8 contactmomenten per maand € 325,--

 

Werkzaamheden die voortvloeien uit de contactmomenten en die u door ons wilt laten uitvoeren worden gefactureerd tegen een tarief van € 75,-- per uur.

Hierbij moet u denken aan :

  • Opstellen van het ondernemingsplan
  • Controleren van het financiële plan
  • Extra gesprekken  

 

Wanneer u gestart bent met uw onderneming, dan kunt u gebruik blijven maken van de diensten van het Ondernemersstartpunt. De coachingsbehoefte wordt samen met u bepaald.

 

U kunt hierbij kiezen uit incidentele gesprekken. Deze worden gefactureerd tegen een tarief van € 75,-- per uur.  Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een strippenkaart. Deze kaart geeft u recht op 10 cochingsmomenten die u gedurende een jaar willekeurig kunt inzetten.

De kosten van deze strippenkaart bedraagt € 650,--