Inloggen starter

Uw starter ID:

Wacthwoord:

De ondernemersscan
Neem contact met mij op

Over het Ondernemersstartpunt Hardenberg

 

Een succesvol bedrijf begint vaak met een goed idee. Voordat zo'n idee uitgroeit tot een duurzame en succesvolle onderneming, moeten veel uiteenlopende zaken geregeld worden.

 

Enthousiaste en succesvolle ondernemers kunnen u daar natuurlijk prima bij adviseren! Bij het Ondernemersstartpunt delen zij hun kennis en kunde met u, bijvoorbeeld tijdens een netwerkavond of coachingsessie.

Natuurlijk kunt u tijdens zo'n bijeenkomst ook met andere startende ondernemers van gedachten wisselen. Het hebben van een klankbord en het uitwisselen van ideeën met andere ondernemers kan u helpen om kansen beter te benutten en eventuele knelpunten in uw bedrijfsvoering te signaleren. Zo kunt u optimale bedrijfsresultaten behalen en behouden!

 

Ondernemersstartpunt Hardenberg is een Microfinanciering-ondernemerspunt en behoort tot het landelijke Microfinanciering Netwerk in Nederland. Deze MF-ondernemerspunten zijn aangesteld door eigenbaas.nl, een initiatief van Stichting Microfinanciering en Ondernemerschap Nederland. Eigenbaas.nl is verantwoordelijk voor het Microfinanciering Netwerk en behartigt de belangen van de microfinanciering aanbieders Eigenbaas.